Politica de retur


Informaţii privind exercitarea dreptului de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării cu condiţia ca acesta să fi fost păstrat în stare corespunzătoare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

Produsele care nu te mulţumesc vor fi ambalate corespunzător astfel încât să nu fie deteriorate pe durata livrării. În cazul în care produsele ajung la noi deteriorate, prezintă zgârieturi, rupturi, etc., ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumei de bani.

Dacă returnezi produsul, nu îl utiliza! Nu poţi utiliza produsele pe care le-ai primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul la retragere există pentru a-ţi permite să examinezi produsul aşa cum ai face-o într-un magazin, nu pentru a-ţi oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.